Vota Coalició Compromís-Primavera Europea. Vota Jordi Sebastià!

logo-multicolorEuropees

Meliana, 9 de maig de 2014

Benvolgut amic / Benvolguda amiga

El 25 de maig són les eleccions al Parlament europeu. Des de Compromís i la candidatura Primavera Europea pensem que una altra manera de fer política és possible i que s’ha de lluitar per una Europa de les persones. Votar en estes eleccions és important perquè a Europa cada volta es decidixen més coses que ens afecten en la nostra vida del dia a dia.

Jordi Sebastià 03

Ara tenim l’oportunitat d’aconseguir el primer eurodiputat valencianista al Parlament europeu. Jordi Sebastià, actual alcalde de Burjassot, és el cap de llista de la candidatura Primavera europea que encapçala Compromís. Conec Jordi des de fa molts anys –vam coincidir a la facultat- i, a més, compartim el projecte valencianista des de fa 25 anys. És una persona compromesa amb el seu poble i amb el seu país, especialment des dels àmbits més socials. Per la seua condició de periodista i escriptor coneix la realitat europea i internacional; i per la seua condició de filòleg té coneixements en diferents llengües. Tot plegat, són qualitats que fan de Jordi una persona molt capaç per a les responsabilitats que comportarà ser un eurodiputat valencià i valencianista.

Si l’accés de Joan Baldoví al Congrés dels Diputats ha sigut important per a fer visible la realitat valenciana a Madrid, la presència de Jordi Sebastià al Parlament europeu pot ser determinant per a fer sentir la veu dels valencians i de les valencianes a Europa.

Com a representant del poble de Meliana, vull que Jordi trasllade a Europa la necessitat d’apostar per l’agricultura mediterrània i de l’horta, i que este espai tan singular reba la protecció que necessita. Vull que treballe pel pla europeu contra la desocupació juvenil i perquè la gent jove de Meliana tinga futur i no haja d’anar-se’n del país. Vull que propose un nou model energètic que defense l’economia social i empreses com la Cooperativa Elèctrica de Meliana. Vull una Europa de les persones, no l’Europa actual dels bancs, dels mercats i de les retallades socials potenciada pel Partit Popular a Europa, a l’Estat espanyol, al País Valencià i també a Meliana.

Per això et demane el vot per a Jordi i per a Coalició Compromís-Primavera Europea

Josep Riera, portaveu de Compromís per Meliana

logo compromis1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *